Ndërlidhjet

16x9 Image

Isuf Kadriu

Isuf Kadriu, me gazetari ka filluar të merret që nga viti 1992. Për 10 vjet ka punuar si gazetar dhe redaktor në Radiotelevizionin e Maqedonisë, ndërsa nga viti 2001 punon si korrespondent i Radios Evropa e Lirë nga Shkupi. Ka diplomuar për gazetari në Universitetin e Tiranës, në vitin 1996. Është i martuar dhe ka tre fëmijë.

Prodhuar nga Isuf Kadriu

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG