Ndërlidhjet

16x9 Image

Sefer Tahiri

Sefer Tahiri, karrierën në gazetari e ka filluar në vitin 1998 si gazetar e më pas redaktor në të përditshmen në gjuhën shqipe “Fakti”. Në vitin 2000 ishte zëvendës i redaktorit përgjegjës të programit në gjuhën shqipe në Televizionin publik maqedonas. Që nga viti 2001 punon si korrespondent nga Shkupi i Radios Evropa e Lirë. Ka diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë në Universitetin Publik në Shkup, ndërsa në Institutin e Hulumtimeve Politike, Juridike dhe Sociologjike në Shkup ka magjistruar në fushën e komunikimit. Është i martuar.
XS
SM
MD
LG