Ndërlidhjet

Procesi i interpretimit juridik të shpalljes së pavarësisë së Kosovës nga ana e GJND-së në Hagë ishte temë qendrore e javës që lëmë pas. Interesim ka zgjuar edhe rasti i Nazim Bllacës, i arrestuar nga EULEX-i për vrasje dhe krim të organizuar. Pasoi njoftimi i presidentit Obama për dërgimin e 30 mijë trupave shtesë në Afganistan. Fillimi i dhjetorit në kryeqendrat botërore, shënoi edhe fillimin e përgatitjeve për festat e fundvitit...

Të ndërlidhura

XS
SM
MD
LG