Ndërlidhjet


Ndonëse me zbukurime modeste, edhe Prishtina shënon këtë fundvit me një atmosferë festive. Përveç organizimeve zyrtare, edhe qytetarët e zakonshëm të kryeqytetit kanë bërë përpjekje të zbukurojnë hapësirat ku punojnë dhe jetojnë.


XS
SM
MD
LG