Ndërlidhjet

Protesta kundër dhunës


Rreth 30 organziata të shoqërisë civile në Kosovë kanë mbajtur protestë duke e denuar, sic thuhet, "dhunën brutale, të urdhëruar nga Qeveria e Kosovës dhe të ushtruar nga Policia ndaj qytetarëve", në protestën e 14 janarit të organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje.

XS
SM
MD
LG