Ndërlidhjet

Gazprom planifikon shtrirjen në Shqipëri

  • RFE /RL

Gazprom, ilustrim
Korporata ruse, Gazprom Neft e kontrolluar nga shteti, tha se një nga degët e saj ka në plan të rrisë interesat e saj të biznesit në Shqipëri dhe Greqi dhe të analizojë fillimin e operimit në Angolë.

Revista e korporatës së Gazprom Neft ka shkruajtur se dega e saj në Serbi, Industria e Naftës e Serbisë (NIS) – do të udhëheqë planet e zgjerimit.

NIS ka thënë se “do të zhvillojmë biznesin në Greqi dhe Shqipëri së bashku me Gazprom Neft, meqë kjo do të ishte një detyrë e paarritshme po që se do të ndërmerrej vetëm nga NIS”.(a.i.)
XS
SM
MD
LG