Ndërlidhjet

Lypësit nëpër Kosovë


Dukuria e lypësisë nga fëmijët po bëhet çdo ditë e më shqetësuese në Kosovë. Hulumtimet thonë se 120 fëmijë punojnë në rrugë dhe shfrytëzohen për aktivitete ilegale, kryesisht për lypësi.

XS
SM
MD
LG