Ndërlidhjet

Të rinjtë e komunitetit rom


Të paarsimuar, të papunë, me gjendje të rëndë ekonomike dhe sociale dhe me shumë probleme tjera jetojnë të rinjtë e komunitetit rom në Kosovë. Të rinjtë e këtij komuniteti mund t’i shohësh çdo kund duke kërkuar punë apo edhe lëmoshë.

XS
SM
MD
LG