Ndërlidhjet

Bjeshkët e Rugovës


Gryka e Rugovës dhe fusha rreth shtratit të Lumëbardhit të Pejës paraqet motiv të bukur dhe të veçantë. Regjioni i Rugovës ndodhet në pjesën perëndimore të Kosovës, dhe në veri-perëndim të Pejës.

XS
SM
MD
LG