Ndërlidhjet

Hapet Panairi i Artizanaleve


Nën organizimin e organizatave joqeveritare, të përkrahura edhe Ministria e Kulturës, në Prishtinë është hapur të martën "Panairi i Artizanaleve". Ky aktivitet, sipas pjesëmarrësve, është bërë tradicional dhe marrin pjesë organizata të ndryshme joqeveritare nga e gjithë Kosova.

XS
SM
MD
LG