Ndërlidhjet

Pesha e rëndë e çantave


Nxënësit e shkollave fillore në Kosovë, çdo ditë mbajnë në krahë çanta të mbingarkuara me libra dhe fletore. Çantat e mëdha dhe të mbingarkuara po shkaktojnë jo vetëm lodhje të nxënësve, por edhe dëmtime afatgjatë në shtyllën kurrizore.

XS
SM
MD
LG