Ndërlidhjet

IQ

Elham Gërbeshi dhe pasioni për shahun


Në kuadër të rubrikës sonë të përmuajshme, IQ, nëpërmjet të së cilës prmovohen fëmijët e jashtëzakonshëm në Kosovë, personazhi i këtij muaji është Elham Gërbeshi, një fëmijë me sy të ndritshëm gjashtë-vjeçar.

XS
SM
MD
LG