Ndërlidhjet

Programi i mëngjesit

Reportazh nga Presheva


Lugina e Preshevës është rajoni më i varfër dhe me numrin më të madh të të papunëve në Serbi. Brenga e përbashkët e shqiptarëve dhe serbëve atje, është se si të mbijetohet deri në fund të muajit, derisa të gjitha qeveritë i porosisin ”na siguroni vende pune dhe nuk do të ketë arsye për tensione”. Video: Radio Sllobodna Evropa

XS
SM
MD
LG