Ndërlidhjet

Qytetarët dhe mediat në Maqedoni


Në Maqedoni, qytetarët thonë se gjithnjë e më pak u besojnë mediave, si pasojë e influencës së theksuar të partive politike në redaksitë informative.(z.j.)

XS
SM
MD
LG