Ndërlidhjet

IQ

Hana Arënliu


Hana Arënliu, edhe pse e vogël në moshë, vetëm gjashtë vjeçare dhe ende nuk i di të gjitha shkronjat, dashuria ndaj kitarës ka bërë që ajo t'i mësojë notat e muzikës.

XS
SM
MD
LG