Ndërlidhjet

“Ndale hajninë” – në gjithë Kosovën


Grupi i Qytetarëve të Organizuar kanë thirrur protesta në gjithë Kosovën. Marshet me moton “Ndale hajninë” u zhvilluan në Prishtinë, Prizren, Pejë, Ferizaj, Gjakovë dhe Mitrovicë. Qytetarët, deri më tash, kanë protestuar disa herë kundër kësaj çështjeje.

XS
SM
MD
LG