Ndërlidhjet

Medvegjë: Kthimi në vendlindje


Me muzikë duan ta kujtojnë kthimin e tyre në vendlindje. Janë të gjithë banorë të Medvegjës, të cilët u shpërngulën nga trevat e tyre dhe u strehuan në Kosovë prej mbarimit të luftës në vitin 1999.

XS
SM
MD
LG