Ndërlidhjet

Video

Lis Ibërdemaj


Lis Ibërdemaj është një fëmijë 8 vjeç që ka një pasion të rrallë krahasuar më bashkëmosharatët e tij, posaçërisht djemtë. Ai vallëzon. Në çdo kohë të lirë që gjen, shoqërohet nga tingujt muzikor dhe sajon lëvizje në vallëzim.

XS
SM
MD
LG