Ndërlidhjet

Prifti dhe hoxha në varrezat ortodokse


Hoxhë e prift u bënë bashkë sot dhe dolën për të pastruar varrezat ortodokse në Fushë-Kosovë. Me ta doli edhe ambasadori i OSBE-së në Kosovë, të cilët në vend të pastrimit, shëtitën nëpër varrezat e dëmtuara, për të parë se si ato po riparohen.

XS
SM
MD
LG