Ndërlidhjet

IQ

Lis Ibërdemaj: Dashuria e pakufishme për vallëzim


Lis Ibërdemaj

Lis Ibërdemaj është një fëmijë 8 vjeç, që ka një pasion të rrallë krahasuar me bashkëmoshatarët e tij, posaçërisht djemtë. Ai vallëzon. Në çdo kohë të lirë që gjen, shoqërohet nga tingujt muzikor dhe sajon lëvizje në vallëzim.

Nuk ka ndonjë hobi tjetër, por është nxënës i jashtëzakonshëm. Është shpallur si më i miri në shkollën e tij ku vijon mësimin. Dhe, pas çdo note të mirë, feston me vallëzim.

Në kuadër të rubrikës sonë IQ, kësaj radhe ju njohim me Lisin.

  • 16x9 Image

    Ariana Kasapolli - Selani

    Ariana Kasapolli - Selani ka lindur më 15.04.1980 në Prishtinë. Shkollimin fillor, të mesëm dhe universitar e ka ndjekur në Prishtinë, ku edhe ka diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë. Si korrespondente e Radios Evropa e Lirë punon që nga viti 2009. Është e martuar dhe ka tre fëmijë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG