Ndërlidhjet

Video

IQ - Lum Hamiti


Lumi, fëmija i vetëm në familjen Hamiti, është 10 vjeçar. Në moshën katër vjeçare, Lumi u njoftua me fotografinë, dhe që nga ajo kohë fotografimi iu bë pasion. Ai për çdo ditë i kalon nga dy deri në tre orë duke fotografuar.

XS
SM
MD
LG