Ndërlidhjet

Kufiri i bllokuar Maqedoni - Kosovë


Qeveria e Maqedonisë ka shqyrtuar situatën me Kosovën pas vendosjes së embargos nga Prishtina dhe taksave rrugore për shtetasit e Kosovës. Por, askush nga kabineti qeveritar nuk ka dalë me qëndrim zyrtar.

XS
SM
MD
LG