Ndërlidhjet

Protestojnë kundër privatizimit


Punëtorët e Postës dhe Telekomit të Kosovës protestuan të enjten duke kundërshtuar privatizimin e kësaj kompanie, e cila, sipas tyre, po bëhet në mënyrë të egër dhe jo transparente. Ata kërkuan nga Qeveria e Kosovës mos nënshkrimin e kontratës me konsorciumin "AXOS CAPITAL”.

XS
SM
MD
LG