Ndërlidhjet

Toleranca ndër-fetare në Kosovë


Krerët e bashkësive më të mëdha fetare në Kosovë kanë zhvilluar në Prishtinë një debat të organizuar nga misioni i OSBE-së, ku kanë vlerësuar mjaftë lartë shkallën e tolerancës dhe bashkëpunimit mes tyre.

XS
SM
MD
LG