Ndërlidhjet

Lirimi i Fatmir Limajt dhe të tjerëve


Fatmir Limaj dhe nëntë ish-ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës - që të gjithë të akuzuar për krime kundër popullatës civile gjatë luftës më 1999, janë shpallur të pafajshëm. Procesi në atë që njihet si "rasti Kleçka" merr fund me këtë vendim të Gjykatës Themelore në Prishtinë. Video: F. Aliu

XS
SM
MD
LG