Ndërlidhjet

Panairi i Artizanatit dhe Trashëgimisë Kulturore


Në Prishtinë u hap Panairi vjetor i Artizanatit dhe Trashëgimisë Kulturore 2013, i organizuar nga Qendra e Gruas “Dera e Hapur”. Ky është viti i nëntë me radhë që ky panair organizohet në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kulturore Evropiane në Kosovë.

XS
SM
MD
LG