Ndërlidhjet

Serbët rivotojnë në Mitrovicën e veriut


Në Mitrovicë, pos pjesëtarëve të Policisë së Kosovës, KFOR-it dhe EULEX-it, pranë qendrave të votimit janë edhe anëtarët e Mbrojtjes Civile.

XS
SM
MD
LG