Ndërlidhjet

Video

UP: Studentët protestojnë


Një grup i studentëve të Universitet të Prishtinës “Hasan Prishtina”, kanë protestuar të premten para Rektoratit të Universitetit të Prishtinës ku është kërkuar dorëheqje e rektorit, Ibrahim Gashi. Ky grup i studentëve, po ashtu, ka kërkuar të nisin procedurat ligjore dhe të iniciohen hetime në lidhje me keqpërdorimet e deritanishme në këtë institucion.

XS
SM
MD
LG