Ndërlidhjet

Video

Ghazi bin Muhammad ligjëron në Prishtinë


Në kudër të javës së Tolerancës dhe Pajtimit që promovon dialogun dhe mirëkuptimin ndërmjet komuniteteve të ndryshme fetare në Kosovë, princi i Jordanisë Ghazi bin Muhammad ka mbajtur të enjten një ligjëratë në Prishtinë me temën “Dashuria në Kur’anin e shenjtë”. Princi i Jordanisë Ghazi bin Muhammad është profesor i Filozofisë Islame dhe njëherë është i njohur si aktivit i marrëdhënieve ndërfetare dhe tolerancës.

XS
SM
MD
LG