Ndërlidhjet

Seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës


Seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës, është përshkuar me shumë paqartësi. Ajo është ndërprerë disa herë dhe ka sjellë situata tejet diskutabile rreth vazhdimit.

XS
SM
MD
LG