Ndërlidhjet

Panairi i Trashëgimisë Kulturore


Në Prishtinë është hapur Panairi i Artizanateve dhe Trashëgimisë Kulturore 2014, i cili është organizuar nga Qendra e Gruas “Dera e Hapur”, në kuadër të ditëve të trashëgimisë kulturore evropiane. Pjesëmarrësit në këtë panair thonë se trashëgimia është duke u ruajtur, por kërkohet një përkushtim më i madh nga gjeneratat e reja. Qëllimi i këtij panairi është promovimi i vlerave të kulturës si dhe krijimi i mundësive për një plasman të produkteve artizanale.

XS
SM
MD
LG