Ndërlidhjet

Qytetarët për dhe kundër marrëveshjes


Qytetarët e Kosovës japin mendime të ndryshme rreth marrëveshjes për qeverisje të arritur të mërkurën nga Partia Demokratike e Kosovës dhe Lidhja Demokratike e Kosovës. Disa prej tyre janë shprehur kundër kësaj marrëveshjeje, pasi që sipas tyre, nuk do të mund te jetë afatgjatë, të tjerët thonë se të dy partitë politike kanë synim postet institucionale dhe jo interesat e qytetarëve.

XS
SM
MD
LG