Ndërlidhjet

Biletat e shitura për në Serbi


Një numër i qytetarëve të Kosovës kanë vendosur të marrin rrugën e migrimit të paligjshëm, me gjithë thirrjet nga institucionet qendrore dhe ato ndërkombëtare në vend për të shmangur një rrugë të këtillë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG