Ndërlidhjet

Dita Ndërkombëtare e Tokës


Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Tokës, janë shënuar aktivitete të ndryshme në Kosovë. Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor e Qeverisë së Kosovës, ka shënuar këtë ditë me një konferencë ku është folur për mjedisin.

XS
SM
MD
LG