Ndërlidhjet

Peticion për liberalizimin e vizave


Në Kosovë ka filluar nënshkrimi i një peticioni nëpërmjet të cilit qytetarët e Kosovës po kërkojnë nga autoritetet e Bashkimit Evropian si dhe nga Qeveria e Kosovës që sa më parë t’i krijojnë kushtet për liberalizmin e vizave për qytetarët e Kosovës. Në tekstin e peticionit thuhet se BE-ja duhet të trajtojë qytetarët e Kosovës ashtu si i ka trajtuar vendet tjera në rajon.

XS
SM
MD
LG