Ndërlidhjet

Dita ndërkombëtare e shkrim - leximit


Me disa aktivitete, në Kosovë u shënua dita ndërkombëtare e shkrim-leximit. Një nga aktivitetet të cilin e ka organizuar Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim (USAID) dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, është thënë se institucionet e Kosovës janë duke punuar për ngritjen e cilësisë në shkolla. Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami i shoqëruar me ambasadorin e SHBA-së Greg Delawie, inkurajuan të rinjtë që të lexojnë sa më shumë.

XS
SM
MD
LG