Ndërlidhjet

Refugjatët në “tokën e askujt”


Qindra migrantë kanë kaluar natën në kufirin e mbyllur midis Hungarisë dhe Serbisë. Mediat serbe thonë se autobusët po bëhen gati të nisen drejt Kroacisë, pasi migrantët planifikojnë të kalojnë në Slloveni, Austri dhe në fund në Gjermani. Reuters Video

XS
SM
MD
LG