Ndërlidhjet

Pleqëri pa përkujdesje familjare...


Në shtëpinë e personave të moshuar në Prishtinë, aktualisht janë të vendosur 74 persona pa pakujdesje familjare. Objekti ku ata janë të vendosur, ofron shërbime të rregullta dhe përkujdesje shëndetësore 24 orë.

XS
SM
MD
LG