Ndërlidhjet

Qytetarët flasin për korrupsionin


Me rastin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, qytetarët shprehin mendimin e tyre për nivelin e korrupsionit në Kosovë. Zyrtarë të institucioneve të Kosovës dhe ato ndërkombëtare, por edhe përfaqësues nga shoqëria civile kanë bërë thirrje për një angazhim shumë me të madh në luftën kundër korrupsionit.

XS
SM
MD
LG