Ndërlidhjet

Rrëfimi i ish luftëtarit të Al-Nusras


Është 27 vjeç, ka të përfunduar shkollën e mesme, është i pamartuar, praktikues i besimit islam dhe gjyshin e kishte pasur hoxhë. Tash në supe bart edhe luftën në Siri. Ish luftëtari nga Kosova tregon rrëfimin e tij.

XS
SM
MD
LG