Ndërlidhjet

Fotogaleri: Sulmet në Bruksel

Dy shpërthime në aeroportin e Brukselit dhe një në një stacion të metrosë kanë shkaktuar disa viktima. Kryeministri i Belgjikës, Charles Michel, ka thënë se njëri sulm në aeroport është shkaktuar nga një sulmues vetëvrasës.

Dy shpërthime në aeroportin e Brukselit dhe një në një stacion të metrosë kanë shkaktuar disa viktima. Kryeministri i Belgjikës, Charles Michel, ka thënë se njëri sulm në aeroport është shkaktuar nga një sulmues vetëvrasës.
Trego më shumë

Një ushtar qëndron pranë dritareve të thyera, pas shpërthimeve në aeroportin Zaventem të Brukselit, më 22 mars, 2016.
1

Një ushtar qëndron pranë dritareve të thyera, pas shpërthimeve në aeroportin Zaventem të Brukselit, më 22 mars, 2016.

Dëmtimet brenda aeroportit.
2

Dëmtimet brenda aeroportit.

Shpërthimet kanë ndodhur pranë banakut të kompanisë ajrore American Airlines, në zonën e nisjes.
3

Shpërthimet kanë ndodhur pranë banakut të kompanisë ajrore American Airlines, në zonën e nisjes.

Pasagjerët dhe stafi i aeroportit janë evakuuar.
4

Pasagjerët dhe stafi i aeroportit janë evakuuar.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG