Ndërlidhjet

Kalimi i kufirit vetëm me letërnjoftime


Prej ditës së diel 17 prill, ka hyrë në fuqi marrëveshja ndërshtetërore Maqedoni - Kosovë, që qytetarët e dy vendeve të mund të udhëtojnë vetëm me letërnjoftime. Qytetarët nga Kosova e Maqedonia kryesisht kanë qenë të informuar për këtë të drejtë dhe kanë shfrytëzuar letërnjoftimet në vend të pasaportave.

XS
SM
MD
LG