Ndërlidhjet

Integrimi i të verbërve në shoqëri


Hylkije Maxhuni, përkundër sfidave në të pamur, tash e 4 vite punon në Bibliotekën Kombëtare, në kabinetin e informatikës për të verbër. Kontributin dhe dijen e saj e ndan me të verbërit tjerë, dhe ata me të pamur të dobësuar që duan të studiojnë dhe të punojnë.

XS
SM
MD
LG