Ndërlidhjet

Festa në Ministrinë e Integrimeve Evropiane


Komisioni Evropian i ka propozuar të mërkurën Këshillit të Bashkimit Evropian dhe Parlamentit Evropian, heqjen e vizave për qytetarët e Kosovës dhe vënien e Kosovës në listën e vendeve me qarkullim të lirë. Në pamje shihet gëzimi i stafit të Ministrisë së Integrimeve Evropiane që kanë punuar në këtë proces.

XS
SM
MD
LG