Ndërlidhjet

Rifillon dialogu për Telekomunikacionin dhe Kadastrin në Bruksel


Ilustrim

Dialogu teknik për Telekomunikacionin dhe Kadastrin do të rifillojë më 26 dhe 27 maj në Bruksel, i kanë thënë Radios Evropa e Lirë zyrtarë të Qeverisë së Kosovës.

Dialogu në nivel teknik rifillon pas një periudhe të pushimit, për shkak të zgjedhjeve parlamentare në Serbi, dhe problemeve të shkaktuara në Kuvendin e Kosovës.

Dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë ka nisur prej më shumë se 5 vjetësh dhe gjatë kësaj kohe janë arritur një numër marrëveshjesh, një pjesë e së cilave ende nuk është zbatuar.

Bashkimi Evropian ka kërkuar që të dyja palët tii përmbushin në plotëni këto marrëveshje.

Radio Evropa e Lirë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG