Ndërlidhjet

Vazhdojnë punimet për revitalizimin e urës mbi Ibër


Po vazhdojnë punimet për revitalizimin e urës mbi lumin Ibër, në Mitrovicë, që ndan pjesën jugore me atë veriore të banuar me serbë. Punimet për revitalizimin e urës kanë nisur më 14 gusht, dhe financohen nga Zyra e Bashkimit Evropian. Revitalizimi i urës vjen pas dialogut mes Prishtinës dhe Beogradit në Bruksel.

XS
SM
MD
LG