Ndërlidhjet

Të rinjtë, përdorues aktivë të medieve sociale


Sado me vonesë që është përfshirë Kosova, vlerësohet se ka hyrë fuqishëm, nëse merret parasysh numri i përdoruesve të rrjeteve dhe medieve sociale. Përfshirja e shpejtë e Kosovës në këto media ka pasuar zhvillimin e shpejtë të internetit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG