Ndërlidhjet

Ballkani probleme me ndotjen e ajrit


Qytetetet gjithandej rajonit të Ballkanit Perëndimor po përballen me ajrin e ndotur. Në Sarajevë ekspertët kanë tërhequr vërejtjen për problemet e shumta shëndetësore për shkak të ajrit të ndotur, ndërkohë që në Shkup dhe Prishtinë qytetarët kanë protestuar duke kërkuar që qeveritë të bëjnë diçka për këtë çështje.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG