Ndërlidhjet

Muri që ndan Mitrovicën


Moszbatimi i marrëveshjeve të Brukselit nga Beogradi zyrtar, si dhe ngritja e murit në Mitrovicë të veriut, si një qasje me logjikë ndarëse, nuk krijojnë kushte që autoritetet e Kosovës t’i qasen në mënyrë konstruktive formimit të Asociacionit të komunave më shumicë serbe, vlerësojnë zyrtarët e Qeverisë së Kosovës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG