Ndërlidhjet

Të rinjtë e komuniteteve RAE, jetë plot sfida


Në qytezën e Fushë Kosovës, të rinjtë e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian, flasin për një jetë me shumë probleme që ata e bëjnë në Kosovë. Papunësia e varfëria janë shqetësimet më të mëdha të tyre.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG